• img1

15 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια μέρα ενάντια στον Παιδικό Καρκίνο

15 Φεβρουαρίου, 2024.  Παγκόσμια μέρα ενάντια στον παιδικό καρκίνο. Μια ημέρα που μας παρέχει την ευκαιρία να εστιάσουμε την προσοχή μας στα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά σε μια δύσκολη μάχη. Σήμερα στο Νεοφύτειο υλοποιήσαμε μια μεγάλη δράση, όπου μεγάλοι και μικροί κτενίστηκαν ή έκοψαν τα μαλλιά τους με στόχο την οικονομική ενίσχυση οικογενειών. 

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα: Τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γιώργο Πίτρο που αγκάλιασε την ιδέα μας από την αρχή και συνέβαλε στην υλοποίησή της, τους επαγγελματίες και μη κομμωτές/τριες που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς, αλλά και σε όλους τους γονείς και παιδιά που συμμετείχαν προσφέροντας τη δική τους εισφορά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μικρό τενόρο Ιωάννη Λιβανό και στον ποδηλάτη κ. Πέτρο Στυλιανού που η δική τους δράση αποτελεί φάρο έμπνευσης για όλους μας και η δική τους προσφορά είναι κάτι περισσότερο από πολύτιμη. Όλοι μαζί δείξαμε ότι χρειάζεται να δώσουμε τους πιο μεγάλους αγώνες για τα μικρά παιδιά, τους μικρούς υπερήρωες. 

Επιπλέον, τα παιδιά της Ε' και Στ' τάξης, πιστά στην παράδοση, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ανάρτησαν στην αυλή του σχολείου τους πανό με το σύμβολο της ευαισθητοποίησης για τον Παιδικό Καρκίνο και χρησιμοποιώντας το σώμα τους σχημάτισαν τη φράση «ΑΓΑΠΗ ». Με αυτό τον πολύ ζωντανό τρόπο προσπάθησαν να τιμήσουν και να στηρίξουν τους μικρούς υπερήρωες, τους μαχητές της ζωής και όλους τους συνοδοιπόρους στον αγώνα τους. Ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, καθώς και στον Φώτο Λάρκο για τη συγκεκριμένη δράση.